KİLİS / MERKEZ - Ahmet Karakılınç Anadolu Lisesi

Ahmet Karakılınç Anadolu Lisesi

FATİH SULTAN MEHMET MAH. KESMELİK CAD. NO 20 MERKEZ / KİLİS
Vizyon
Evrensel değerleri benimsemiş, sorgulayan, duyarlı, yaratıcı, sorumluluk sahibi, ve öz yönetim becerilerine sahip, aziz geçmişimizden aydınlık geleceğimize köprü kurabilen, milli ve manevi değerlerimizi benimseyip onlara sahip çıkan bireylerin yetiştirildiği bir okul olmak, güvenli ve huzurlu ortamında sosyal ve kültürel etkinliklerle de öne çıkan, kaliteli eğitim vererek yükseköğretime her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, güçlü bir eğitim öğretim kuruluşu hâline gelmek.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak, bilgili, becerili, özgüvenli olmaları,kültürel çeşitliliğimiz ile birlikte modern yaşam için gerekli olan bilgi, beceri ve teknolojik donanıma sahip, cumhuriyetin temel değerlerini, Atatürk ilkelerini ve demoktratik toplum düzenini sahiplenen, insan haklarına saygılı ve özgüveni yüksek nesiller yetiştirmektir.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :ikili eğitim şeklindedir.
doğalgaz
İngilizce-Almanca