KİLİS / MERKEZ - Ahmet Karakılınç Anadolu Lisesi

Öğrencilerimizin Resul Osman Dağındaki etkinliğinden kareler.

Nis

Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri ile Kilis Hacı Salih Mine Kara Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdik. Bizleri ağırlayan yetkililere, katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

13 Mayıs Pazartesi günü okulumuzda resim sergisi düzenlenecektir. Sizleri de sergimizde görmekten mutluluk duyarız.

Şanlıurfa gezisi

Mrt

Orman Haftasında okulumuzun bahçesini ağaçlandırdık. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve Orman İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz. Diğer fotoğraflar için LİNK.

Mrt

18 Mart Çanakkale Programı 7 Aralık Üniversitesi kongre salonunda okulumuzca düzenlendi. Emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Yaşanılan depremler  sonrasında psikososyal destek hizmetleri kapsamında 10.04.23/Pazartesi saat 13.00'da  aile ve yetişkinlerin zorlayıcı yaşam olaylarından sonra kayıp ve yas süreci  tepkilerini  anlamlandırabilmeleri ve bu süreçte çocuklara nasıl yardımcı olabilecekleri ile ilgili "Kayıp ve Yas Eğitimi "  yapılması planlanmaktadır. Tüm velilerimiz davetlidir.